Obiekt

Tytuł: Parte cuarenta y tres de comedias de diferentes autores… Zaragoza, J. de Ibar-P. Escuer, 1650.(1650) document 587955

Autor:

Diferentes Autores

Data:

1650

Podstawowy język:

Spanish

Nazwa instytucji:

Biblioteca Nacional de España

Rozdzielczość:

300

Tytuł publikacji grupowej:

Parte cuarenta y tres de comedias de diferentes autores… Zaragoza, J. de Ibar-P. Escuer, 1650.

ID dokumentu:

587955 ; oai:ribes-80.man.poznan.pl:596713

Licencja:

CC BY NC SA

Komentarz do licencji:

The only "derived works" that would be ready to allow for would be those produced as a result of the tests carried out using IMPACT tools, and/or any tools developed fter the project and aimed at being made available for the use of the Centre of Competence members. Such tests may be carried out with the aim of checking the correct functioning of the tools and/or their development. Any other purpose would require contacting the BNE for clarification of feasibility as well as conditions for re-use. Additionally, and for informational purposes, we would like to request the CoC to report every 6 months on the use of the images. After the first two communications, such information could be provided on a yearly basis.

Kontakt:

IMPACT Centre of Competence

Kraj instytucji:

Spain

Głębia koloru:

8 bit

Szerokość głównego obrazu:

1771

Wysokość głównego obrazu:

2490

Odniesienie do biblioteki:

Ti/30(43)

Miejsce publikacji:

Zaragoza

Typ dokumentu:

Book

Nazwa podzbioru:

BNE Institutional Set ; All Images

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

28 mar 2024

Data dodania obiektu:

15 paź 2023

Liczba wyświetleń treści obiektu:

0

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie Document

0

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://ribes-80.man.poznan.pl/publication/614260

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Document 587955 28 mar 2024

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji